Vervanging en aanleg riolering

Vervanging bestaande riolering of aanleg nieuw riool

Het vervangen van een riolering komt pas aan de orde wanneer er regelmatig klachten zijn over verstoppingen, lekkage en stank- of wateroverlast. Door middel van een camera-inspectie wordt vaak eerst de oorzaak van deze terugkerende problemen in kaart gebracht. Aan de hand van deze inspectie zal, in overleg, gekeken worden naar de vervolgstappen voor het vervangen van uw riolering.

onderdelen nieuwe riolering

Waaruit kunnen de rioolwerkzaamheden nog meer bestaan?

Bij het vervangen van een rioolstelsel komt namelijk meer kijken. Denk aan grond- en graafwerkzaamheden, lokaliseren riolering, herbestrating, herbeplanting en in sommige gevallen zelfs vergunningen.
Indien gewenst verzorgt ontstoppingsdienst RST, naast het vervangen van uw riolering, ook de bijkomende werkzaamheden voor u. Waarbij u, naast het bovenstaande, onder andere kunt denken aan breekwerk, puinafvoer en bestrating.

Deelrenovatie

Riool vernieuwen voor delen van 0.6 tot 5 meter? Plaatselijke schades in leidingen kunnen zonder graafwerkzaamheden eenvoudig en snel hersteld worden. Daarvoor wordt een methode gebruikt die is in te zetten bij schadegevallen (lekkages en scheuren) van huisaansluitingen (t/m Ø 250mm.)

Voordelen deelrenovatie riolering

Hak-, breek- en graafwerkzaamheden zijn niet meer nodig. Betonvloeren, bestratingen en de mooiste tuinen blijven gespaard. Ook drukke verkeerspunten blijven toegankelijk, hetgeen veel kosten bespaart en ergernissen voorkomt.

De techniek is te gebruiken in alle bestaande leidingen, zoals beton, pvc, gietijzer, kunststof en HDPE. Zelfs wanneer er nog water in het riool staat. In een korte tijd wordt de levensduur van de leiding verlengt door deze reparatie.

Neem contact op

Riolering specialist Twello

0571 - 271673

0571 - 276650

info@rioleringspecialisttwello.nl

Oude Rijksstraatweg 23
7391 MB Twello

Volg ons ook op Google+